Osallistujien lisääminen kurssille - Osallistujien lisääminen käsin

1. Osallistujien lisääminen

Valitse kurssin nimen alta navigaatiosta Osallistujat ja Osallistujat -sivulla klikkaa painiketta  Lisää osallistujia.

Lisää osallistujia -ikkunassa valitse

1. Rooli, johon haluat käyttäjät lisätä (Opiskelija/Opettaja)
  2. Kirjoita henkilön nimen alkua Hakuruutuun, saat ehdotuksia henkilöistä
  3. Klikkaa sitten haluamasi henkilön nimeä (vain henkilöt, jotka ovat jo kirjautuneet Digicampus moodleen löytyvät käyttäjähausta. Jos henkilöä ei löydy, pyydä häntä kirjautumaan)
  4. Henkilö siirtyy hakuruudun yläpuolelle ja voit halutessasi hakea seuraavan käyttäjän.
  5. Lopuksi klikkaa Lisää osallistujia -painiketta.

Lisätyt osallistujat tulevat näkyviin Osallistujat listaan.

-Voit muokata Rooleja kynän kuvasta.

-Rivin lopussa olevalla roskakorin kuvakkeella voit poistaa yksittäisen henkilön kurssilta (huom. jos haluat tyhjentää kurssin opiskelijoista, älä poista opiskelijoita käsin. Tee ensin varmuuskopio ja nollaa kurssi sitten).