Työpöytä - kurssien yhteenveto

Työpöydältä löydät kaikki DigiCampuksella olevat kurssisi. Voit muuttaa näkymää ja järjestellä kursseja seuraavilla tavoilla.

Vasemmanpuolimmaisesta pudotusvalikosta voit valita miten näkymää suodatetaan. Voit valita näytetäänkö:

1. Kaikki kurssit (paitsi näkymästäni piilotetut)
  2. Käynnissä olevat, Tulevat ja Menneet kurssit (Opettaja laittaa kurssin asetuksiin aloitus- ja päättymispäivät ja kurssin jakaantuvat näihin päivämäärien mukan)
  3. Suosikit - tähdellä merkityt kurssit (voit itse merkitä kursseja suosikeiksi)
  4. Näkymästäni poistetut - piilotetut kurssit (voit itse piilottaa kursseja näkymästäsi)

Keskimmäisestä pudostusvalikosta voit valita katsotko kursseja nimen vai viimeisen käynnin mukaan.

Oikean puoleisesta pudotusvalikosta voit valita yhteenvetonäkymän tyypin: kortti, listaa tai kurssikuvaus.

Jokaisen kurssin kohdalla näkyy "kolme pistettä"-painike, josta voit merkitä kurssin suosikiksi tai piilottaa sen näkymästä.