Viestit - keskustelualueet

Keskustelualueet opiskelijan näkökulmasta


Opettajan määrittämä keskustelualue kurssille tai kurssin sisäiselle ryhmälle (ryhmätyöskentely).

Viestin kirjoituksen jälkeen sinulla on 30 minuuttia aikaa vielä muokata keskusteluun lähetettyä viestiä (voi sisältää tiedoston / tiedostoja).


Yleinen keskustelualue on avoin kaikille kurssin osallistujille tai kurssin ryhmälle (ryhmätyöskentely). Jokainen opiskelija voi aloittaa uuden aiheen eikä aiheiden määrää / vastauksia ole rajoitettu.


Jos kyseessä on keskustelualuetyyppi "Yksi keskustelu", niin tällaisella alueella käsitellään yhtä aihetta, joka kokonaisuudessaan on luettavissa yhdeltä sivulta


Jos kyseessä on keskustelualuetyyppi "jokainen avaa uuden keskustelun", voi jokainen opiskelija avata vain yhden keskustelun tällä keskustelualueella.


Jos kyseessä on keskustelualuetyyppi "Kysymys ja vastausalue", opettaja esittää kysymyksen, johon jokainen opiskelija vastaa ja vastauksen jälkeen näkee muiden opiskelijoiden vastauksen.


Jos kyseessä on keskustelualuetyyppi "Normaalikeskustelualue näytetään blogimaisessa muosossa", on tämä kuten yleinen keskustelualue, mutta ulkoasu on blogimainen, jossa viestit esitetään yhdellä sivulla.    

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.