Kirjaudu Haka-tunnuksilla

Haka on Suomen käytetyin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten käyttäjätunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös Suomen ulkopuolella.

Klikkaa etusivulla "Kirjaudu"-painiketta

DigiCampusekn etusivun Kirjaudu-painike

Klikkaa "Kirjaudu Haka tunnuksilla" -painiketta

Kirjautumissivun Kirjaudu Haka tunnuksilla -kohta

Valitse pudotusvalikosta kotiorganisaatiosi ja klikkaa "Valitse"-painiketta

Kotiorganisaation pudotusvalikko

* Haka on Suomen käytetyin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten käyttäjätunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös Suomen ulkopuolella.