Saat uuden kurssipohjan tilaamalla sen suoraan DigiCampuksen moodlessa olevalla lomakkeella osoitteesta https://digicampus.fi/course/request.php

TAI löydät tilauslomakkeen myös alla olevia ohjeita noudattaen.

• Mene osoitteeseen digicampus.fi ja kirjaudu sisään

DigiCampusekn etusivun Kirjaudu-painike

Kun olet kirjautunut

• Klikkaa vasemmasta reunasta "Sivuston etusivu"

Etusivu-painike

• Valitse kategoria (Korkeakoulujen yhteiset kurssit, Kaikille avoimet kurssit/MOOC tai Korkeakoulujen kurssit), johon haluat kurssisi tehdä ja klikkaa kategorian nimeä

Kurssikategoria-painike

• Klikkaa sivun alalaidassa olevaa "Tilaa kurssialue" -painiketta

Tilaa kurssialue -painike

• Täytä lomake huolellisesti ja lähteä, niin ylläpitäjä hyväksyy tilauksesi.

Kurssialueen tilaus -lomake