Kurssin kotiorganisaatio/hanke tiedon lisääminen

Kaikille kursseille tulee merkitä kurssin omistajaksi kotiorganisaatio/hanke tieto.

Kurssin opettaja pääsee lisäämään tiedon klikkaamalla kurssin etusivulla kurssin nimen alta navigaatiosta Asetukset -painiketta tai vaihtoehtoisesti oikeasta reunasta Hallintatyökaluista Muokkaa kurssin asetuksia.

Tällöin aukeaa kurssin asetukset, josta alhaalta löytyy kohta Other fields ja tämän alta Kotiorganisaatio/hanke -kenttä.  Valitse valikosta oma organisaatiosi ja tallenna lopuksi muutos sivun alalaidasta kohdasta Tallenna ja näytä.