Kurssinluoja -roolin lisääminen

Kurssikategorian hallinnoija pääsee lisäämään kurssinluojia seuraavasti:

1. Klikkaa sivun ylälaidassa olevaa Kategoriat -painiketta

2. Valitse Kategoria-valikosta pääkategoria ja sen alta hallinnoimasi alakategoria.

3. Kategorian ollessa näkyvillä valitse oikealta Hallintatyökaluista Hallinnoi kursseja ja kategorioita.

4. Hallinnoimasi kurssikategoria näkyy sinisenä. Klikkaa nimen perässä olevaa hammasrattaan kuvaa ja sen alta Jaa rooleja.

5. Jaetaan rooleja kohteessa.. -sivulla klikkaa Kurssinluoja.

6. Jaa rooli 'Kurssinluoja' kontekstissa.. -sivulla kirjoita Hae-kenttään lisättävän henkilön nimi, jolloin mahdolliset käyttäjät listaan tulee näkyviin kyseisen nimisiä käyttäjiä. Valitse oikea henkilö listalta ja klikkaa ruudun keskeltä Lisää

7. Tämän jälkeen kyseinen käyttäjä siirtyy vasemmalle listaan Olemassaolevat käyttäjät, jolloin henkilö on nyt lisättynä kurssinluoja-rooliin.