Link to: New course template

Saat uuden kurssipohjan tilaamalla sen suoraan DigiCampuksen moodlessa olevalla lomakkeella osoitteesta https://digicampus.fi/course/request.php

TAI löydät tilauslomakkeen myös alla olevia ohjeita nooudattaen.

Kun olet kirjautunut
  • Klikkaa vasemman reunan "hampurilaisvalikkoa"

• Klikkaa vasemmasta reunasta "Sivuston etusivu"

• Valitse kategoria (Korkeakoulujen yhteiset kurssit / Kaikille avoimet kurssit (MOOC) / Korkeakoulujen kurssit), johon haluat kurssisi tehdä ja klikkaa kategorian nimeä

• Klikkaa sivun alalaidassa olevaa "Tilaa kurssialue" -painiketta