Kirjautuminen

Link to: Log in with Haka-credentials / Login with your Google credentials

Voit kirjautua DigiCampuksen moodleen (https://digicampus.fi) Haka-tunnuksilla tai vierailijana Google-tunnuksillasi.

KIRJAUTUMINEN HAKA-TUNNUKSILLA

Haka on Suomen käytetyin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten käyttäjätunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös Suomen ulkopuolella.

Klikkaa etusivulla "Kirjaudu"-painiketta

DigiCampus.fi -etusivu

Klikkaa "Kirjaudu Haka tunnuksilla" -painiketta

DigiCampus.fi:n kirjautumissivu

Valitse pudotusvalikosta kotiorganisaatiosi ja klikkaa "Valitse"-painiketta

Haka-tunnistautumisen valikkosivu

KIRJAUTUMINEN GOOGLE-TUNNUKSILLA

• Klikkaa etusivulla "Kirjaudu" -painiketta

Digicampus.fi:n etusivu

Klikkaa "Google" -painiketta ja jatka Googlen ohjeiden mukaan

Digicampus.fi:n kirjautumissivu