Link to: New course template

Saat uuden kurssipohjan tilaamalla sen suoraan DigiCampuksen moodlessa olevalla lomakkeella.

Tee näin:

Kun olet kirjautunut

• Klikkaa vasemman reunan "hampurilaisvalikkoa"

• Klikkaa vasemmasta reunasta "Sivuston etusivu"

• Valitse kategoria (Korkeakoulujen yhteiset kurssit / Kaikille avoimet kurssit (MOOC) / Korkeakoulujen kurssit), johon haluat kurssisi tehdä ja klikkaa kategorian nimeä

• Klikkaa sivun alalaidassa olevaa "Tilaa kurssialue" -painiketta

• Täytä lomake huolellisesti ja lähteä, niin ylläpitäjä hyväksyy tilauksesi.