Kirjaudu Haka-tunnuksilla

Haka on Suomen käytetyin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten käyttäjätunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös Suomen ulkopuolella.

Klikkaa etusivulla "Kirjaudu"-painiketta

DigiCampus.fi -etusivu

Klikkaa "Kirjaudu Haka tunnuksilla" -painiketta

DigiCampus.fi:n kirjautumissivu

Valitse pudotusvalikosta kotiorganisaatiosi ja klikkaa "Valitse"-painiketta

Haka-kirjautumisen valikkosivu

* Haka on Suomen käytetyin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten käyttäjätunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös Suomen ulkopuolella.