In english

Moodlen oletuseditori (Atto HTML-editori) ei tue tekstin värin, fontin tai fonttikoon muuttamista.
Siinä on kuitenkin ominaisuuksia, joiden takia se on oletuseditori (automaattinen tallennus muutaman minuutin välein, mahdollisuus tehdä 2 min. ääni tai videotallenteita, jne..)

Jos tarvitset käyttää tekstissä värejä, voit vaihtaa käyttämäsi editorin omissa asetuksissasi, asetus on käyttäjäkohtainen.

Klikkaa oikeassa yläkulmassa omaa kuvakettasi ja valitse Asetukset

Valitse Käyttäjätunnus -kohdan alta Tekstieditorin asetukset

Valitse Tekstieditori -valikosta TinyMCE HTML editor ja Tallenna muutokset

Nyt sinulla on käytössä TinyMCE HTML editori.

Klikkaamalla ensimäisestä painikeesta saat työkalurivin avautumaan ja fontin, fonttikoon ja tekstinvärin muuttamiseen tarvittavat painikkeet tulevat näkyviin.

Maalaa ensin teksti, jota haluat muotoilla ja sen jälkeen valitse työkaluriviltä haluamasi toiminto.

Voit muuttaa Oletus (Atto) editorin takaisin käyttöösi samalla tavalla.