Beställa en ny Moodle-kurs

Beställ en ny kursbotten på DigiCampus Moodle-platform genom att fylla i blanketten nedan:

• Clicka på "hamburgaren" till vänster.

• På den vänstra meny klicka "hem"

• Klicka på kategorin där du vill att kursen ska placeras (Högskolornas gemensamma kurser/Öppna kurser(MOOC)/Högskolornas egna kurser).

• Gå till slutet av sidan och välj "beställ kurs":

·

• Fyll i blanketten noggrant och skicka in den. Administratören behandlar din beställning.

2 Tykkäykset 0 Ei tykkäykset - Reset

Lähetä palautetta    |     Selaa yhteisöä    |     Tietosuojakäytäntö