Beställa en ny Moodle-kurs

Beställ en ny kursbotten på DigiCampus Moodle-platform genom att fylla i blanketten nedan:

Bilden visar digicampus hemsida och en pil vid högra övre hörnet av sidan där man skall klicka för att logga in

• Klicka på "hamburgaren / menyn" i vänstra hörnet.

Bilden  visar var man kan klicka på sidan för att få upp den vänstra menyn

• På den vänstra menyn klicka "hem"

Bilden visar var vid vänstra menyn man kan klicka för att komma till hemsidan

• Klicka på kategorin där du vill att kursen ska placeras (Högskolornas gemensamma kurser/Öppna kurser(MOOC)/Högskolornas egna kurser).

Bilden visar var man kan välja kurskategorin

• Gå till slutet av sidan och välj "beställ kurs":

Bilden visar var man skall trycka för att beställa en ny kurs

·

• Fyll i blanketten noggrant och skicka in den. Administratören behandlar din beställning.

BIlden visar blanketen som man fyller i för att beställa en kurs

2 Tykkäykset,  0 Ei tykkäykset - Reset