Käyttäjävalikko - omat asetukset

Kun olet kirjautunut DigiCampukselle pääset tarkastelemaan profiilisi tietoja oikean yläkulman käyttäjävalikon kautta.

Käyttäjätiedot

Käyttäjätiedot-kohdassa näet henkilökohtaiset tietosi, ja pääset Muokkaa tietoja -linkistä lisäämään ja päivittämään joitakin tietojasi (voit lisätä esim. oman kuvan).

HUOM! Osa tiedoista haetaan tunnistautumisen yhteydessä kotiorganisaatioltasi, esim. etu- ja sukunimi ja sähköpostiosoite. Näitä tietoja et voi muuttaa Moodlessa itse. Jos tiedoissa on virheitä, ota yhteyttä oman organisaatiosi käyttäjähallintaan.

Käyttäjätietojen kohdassa ”Muut” löytyvät esimerkiksi ”Keskustelualueen viestit” (kaikki kirjoittamasi viestit keskustelualueilla) ja myös itse aloittamasi keskustelut (”Aloittamani keskustelu”).

Arvioinnit

Arvionnit -kohdassa voit tarkastella kurssiarvosanoja omilta kursseiltasi.

Viestit

Viestit - kohdassa käyttäjät voivat lähettää ja saada yksityisviestejä Moodlessa. Lisäksi voit saada ilmoituksia tehtävistä, keskustelualueilta jne.

Omat suoritukseni

Omat suoritukseni -kohdassa näkyvät kurssien suoritukset. Näkymässä näkyvät kurssit, joilla käyttäjä on osallistujana ja lisäksi kyseisellä kurssilla on oltava suoritusten seuranta käytössä.

Asetukset

Asetukset -kohdassa voit muuttaa henkilökohtaisia asetuksia kuten halutun kielen, keskustelualueiden tilauksen, tekstieditorin tai ilmoituksien asetuksia. Asetuksista on myös linkki käyttäjätietojen muokkaukseen (sama kuin kohta Käyttäjätiedot).

Kieli

Valitse kieli, jolla sivusto näkyy

Kirjaudu ulos

DigiCampukselta ulos kirjautuminen