Omat asetukset

Kun olet kirjautunut DigiCampukseen, näet omissa henkilökohtaisissa tiedoissasi (oikeassa yläkulmassa)  seuraavat kohdat:

 1.        Oma Moodle vie aloitussivulle.

 2. Käyttäjätiedot-kohdassa näet henkilökohtaiset tietosi, ja pääset Muokkaa tietoja -linkistä lisäämään ja päivittämään joitakin tietojasi (voit lisätä esim. oman kuvan).

  HUOM! Osa tiedoista haetaan tunnistautumisen yhteydessä kotiorganisaatioltasi, esim. etu- ja sukunimi ja sähköpostiosoite. Näitä tietoja et voi muuttaa Moodlessa itse. Jos tiedoissa on virheitä, ota yhteyttä oman organisaatiosi käyttäjähallintaan.

  Käyttäjätietojen kohdassa ”Muut” löytyvät esimerkiksi ”Keskustelualueen viestit” (kaikki kirjoittamasi viestit keskustelualueilla) ja myös itse aloittamasi keskustelut (”Aloittamani keskustelu”).

  Käyttäjän asetukset, kuvituskuva
 3. Asetukset -kohdassa pääset muokkaamaan omia asetuksiasi. Asetukset sivulla on suuri määrä linkkejä osa-alueittain jaetuille sivuille, joilla voit muokata erinäisiä asetuksiasi:
  Käyttäjän asetukset, kuvituskuvaHuomaathan, että et välttämättä voi itse muokata kaikkia tietoja. Näytettävät tiedot voivat riippua omasta roolistasi sivustolla.
 4. Kirjaudu ulos.


Omista asetuksista ja monesta muusta Moodle-asiasta löydät lisätietoja esimerkiksi osoitteesta: http://ohjeet.mediamaisteri.com.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.