Osallistujien lisääminen kurssille - Lisäämistavat

Kaikki lisäämistavat löytyvät klikkaamalla kurssin nimen alta navigaatiosta Osallistujat. Osallistujat -sivulla klikataan valikkoa, josta valitaan Osallistujien lisäämistavat.


Lisäämistapoja:

  1. Osallistujien lisääminen: Oletus, et voi muuttaa asetuksia. Lisäät käsin opettajia tai opiskelijoita kurssille Osallistujat sivulta.
  2. Itserekisteröityminen kurssiavaimella: asetat kurssille avaimen ja opiskelijat (opettajat) voivat liittyä itsenäisesti kurssille avaimen avulla. Itserekisteröitymistapoja voi olla erikseen opiskelijoille ja opettajille.
  3. Itserekisteröityminen ilman kurssiavainta: kurssiavainta ei määritellä. Tällöin opiskelija voi liittyä kurssille ilman kurssiavainta ja klikkaamalla  painiketta "Lisää minut kurssialueelle". Mikäli kurssilla on myös sallittuna vierailijana pääsy, pääsee opiskelija suoraan kurssialueelle ja voi lisätä itsensä tällöin kurssille osallistujaksi klikkaamalla kurssin etusivulla ollessa kurssin nimen alta painiketta "Lisää minut tälle kurssille".
  4. Pääsy vierailijana: vieras ei voi osallistua kurssin aktiviteetteihin, mutta voi katsoa materiaaleja. Vierailijalle voidaan määrittää avain/salasana tai sallia pääsy ilman avainta/salasanaa, jolloin kuka tahansa voi vierailla kurssilla.

Rivin lopussa oleva silmänkuva kertoo ,onko lisäämistapa käytössä (itserekisteröityminen / vierailija) ja hammasrattaasta pääset lisäämistavan asetuksiin.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.