Pääsy vierailijana

Tämä kirjautumistapa antaa käyttäjälle mahdollisuuden mennä kurssialueelle vierailijana ilman kurssille rekisteröitymistä. Halutessasi voit asettaa vierailijoille erillisen salasanan. Vierailijana käyttäjä ei voi tehdä mitään muutoksia kurssiin, eivätkä vierailijatunnuksella tehdyt harjoitukset tallennu kurssisuorituksiin. Vierailija voi katsoa kurssin materiaalia ja hänellä on pääsy aineistoihin, mutta vierailija ei voi osallistua aktiviteetteihin, kuten keskustelut, tehtävänpalautukset, tentit, yms. Vierailija näkee myös keskustelualueella käydyt keskustelut, muttei voi vastata niihin.


Jos haluat sallia vierailijoiden pääsyn kurssille, siirry Osallistujien lisäämistapoihin, eli klikkaa kurssin nimen alta navigaatiosta Osallistujat. Osallistujat -sivulla klikataan valikkoa, josta valitaan Osallistujien lisäämistavat. 

Osallistujien lisäämistavat -sivulla klikkaa Pääsy vierailijana rivin lopussa olevaa silmän kuvaketta niin, että viiva silmän päältä poistuu, kirjautumistapa on nyt käytössä.
Jos Pääsy vierailijana kirjautumistapa ei ole näkyvissä, valitse se ”Lisää rekisteröitymistapa” -valikosta.


Klikkaamalla Pääsy vierailijana rivin lopussa olevaa hammasratasta ja voit määrittää asetukset.


Valitse Salli pääsy vierailijana valikkoon ”Kyllä”. Halutessasi voit määrittää salasanan lisäämällä tekstin Salasana-kenttään. Tallenna muutokset ja vierailijoilla on pääsy kurssillesi.

- Jos määrität salasanan, pääsevät kurssillesi vain ne vieraat, jotka salasanan tietävät. Voit vaihtaa salasanan milloin tahansa.
- Jos et aseta vierailijalle salasanaa, on kaikilla pääsy kurssillesi vierailija roolissa.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.