Ohje kurssien merkintään

Mene kurssille mille haluat lisätä merkinnän/tägin ja valitse "Muokkaa asetuksia".

Löydät valinnan joko "Hallintyökalut" osasta tai painamalla hammasratasta oikeassa yläkulmassa.

Mene muokkausnäkymän viimeiseen osaan "Other fields" ja valitse sen valikosta kurssin kotiorganisaatio tai verkosto/hanke.

Muista painaa "Tallenna ja näytä" tämän jälkeen jotta valinta tallenntuu.