Tilaa uusi kurssipohja

Saat uuden kurssipohjan tilaamalla sen suoraan DigiCampuksen moodlessa olevalla lomakkeella osoitteesta https://digicampus.fi/course/request.php  TAI löydät tilauslomakkeen myös alla olevia ohjeita noudattaen. Muista valita kurssille oikea kurssikategoria!

Helsingin yliopiston opettajat käyttävät kurssitilauksissa omaa lomaketta, joka löytyy osoitteesta https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/117994/lomake.html.

• Mene osoitteeseen digicampus.fi ja kirjaudu sisään
  • Kun olet kirjautunut, klikkaa etusivun kurssitarjonnasta jokin pääkategoria auki

• Pääkategorian valinnan jälkeen tulet kategoria näkymään, josta klikkaa kategorialistauksen yläpuolelta Lisää -painiketta ja valitse Tilaa kurssialue (opettajille).

• Kurssialueen tilaus -sivulla täytä lomake huolellisesti. Kurssikategoria -kohtaan valitse alakategoria, johon kurssi luodaan. Kursseja voi tilata vain alakategorioihin, kuten Korkeakoulujen yhteiset kurssit/Jobitti. Tilaaminen ei onnistu suoraan pääkategoria sivuilta (Korkeakoulujen yhteiset kurssit, Korkeakoulujen kurssit tai Kaikille avoimet kurssit/MOOC). Lopuksi klikkaa sivun alhaalta painiketta Tilaa kurssialue (opettajille) -painiketta, jolloin kurssitilaus lähtee hyväksyttäväksi.