Saat uuden kurssipohjan tilaamalla sen suoraan DigiCampuksen moodlessa olevalla lomakkeella osoitteesta https://digicampus.fi/course/request.php

TAI löydät tilauslomakkeen myös alla olevia ohjeita noudattaen.

DigiCampusekn etusivun Kirjaudu-painike

Kun olet kirjautunut

• Klikkaa vasemmasta reunasta "Sivuston etusivu"

Etusivu-painike

• Valitse ensin pääkategoria ja tämän alta alakategoria, johon haluat kurssisi tehdä. Kursseja voi tilata vain alakategorioihin, kuten Korkeakoulujen yhteiset kurssit/Jobitti. Tilaaminen ei onnistu suoraan pääkategoria sivuilta (Korkeakoulujen yhteiset kurssit, Korkeakoulujen kurssit tai Kaikille avoimet kurssit/MOOC).

Kurssikategoria-painike

• Klikkaa sivun alalaidassa olevaa "Tilaa kurssialue" -painiketta.

Tilaa kurssialue -painike

• Täytä lomake huolellisesti ja lähteä, niin ylläpitäjä hyväksyy tilauksesi.

Kurssialueen tilaus -lomake