Kirjaudu DigiCampukseen Haka-tunnuksilla

Haka on Suomen käytetyin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten käyttäjätunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös Suomen ulkopuolella.

1. Klikkaa etusivulla Kirjaudu -painiketta

DigiCampuksen etusivun Kirjaudu-painike

2. Klikkaa Haka Login -painiketta

3. Valitse pudotusvalikosta kotiorganisaatiosi ja klikkaa Valitse -painiketta.
Kotiorganisaation pudotusvalikko

Mikäli kirjautuminen ohjeen mukaan ei onnistu, niin olethan ensiksi yhteydessä korkeakoulun omaan IT-tukipalveluun, jotta he voivat tarkistaa tunnuksesi toimivuuden.