Manuaalinen kirjautuminen

Jos sinulla ei ole korkeakoulutiliä (Haka) tai Google-tiliä voit luoda omat tunnukset Digicampus sivustolle ja kirjautua niiden kautta.

Aloita menemällä Digicampuksen kirjautumissivulle (https://digicampus.fi/login/index.php).

Klikkaa kirjautumissivulla Aloita luomalla uusi käyttäjätunnus -painiketta.

Sinun pitää ensin hyväksyä Digicampuksen käyttäehdot klikkaamalla sivun alalaidasta Hyväksyn DigiCampus.fi -oppimisympäristön käyttöehdot.

Pääset seuraavaksi luomaan oman tunnuksen. Kaikki "!" kohdalla merkityt osiot ovat pakollisia. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot ja läpäissyt suojauskysymykset paina sivun alaosassa Luo uusi käyttäjätunnus -painiketta.

Sinulle lähetetään vahvistusviesti sähköpostiin minkä kirjoitit luodessasi käyttäjätunnuksen.

Vahvistusviestissä on linkki minkä teidän pitää painaa tai kopioda ja liittää selaimen osoitekenttään. Tämän linkin sivu vahvistaa teidän tilin ja aktivoi sen sivustolla. Tämän tarvitsee tehdä ainoastaan kerran.

Kun tilisi on vahvistettu tilisi on käytössä sivustolla. Kirjaudut sisään jatkossa käyttämällä kirjautumissivulla Manuaalinen kirjautuminen -painiketta.