Kirjaudu DigiCampukseen Google-tunnuksilla

1. Klikkaa etusivulla Kirjaudu -painiketta

Digicampus.fi:n etusivun kirjautumispainike

2. Klikkaa Google -painiketta ja jatka Googlen ohjeiden mukaan

3. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sinulle tulee sähköpostiin vahvistusviesti, jossa on linkki sähköpostiosoitteesi vahvistamiseksi.

Avaa viesti sähköpostistasi (voi olla roskapostikansiossa) ja klikkaa linkkiin.

Jatka kirjautuminen loppuun, jonka jälkeen pääset kursseille.

Google -tunnuksen ongelmissa tarkistathan aluksi, että pääset kirjautumaan Googlen omiin palveluihin ja tutustut Googlen omiin ohjeisiin; https://support.google.com/accounts