Roskakori - poistetun aineiston tai aktiviteetin palautus

Jos poistat vahingossa kurssilta aineiston tai aktiviteetin, voit palauttaa sen roskakorista.

Roskakoriin pääset, kun klikkaat kurssin nimen alta navigaatiosta Lisää -painiketta ja valitset aukeavasta valikosta Roskakori. Roskakori on näkyvissä vain, jos siellä on sisältöä.

Tietoja säilytetään roskakorissa 7 päivää, jonka jälkeen ne poistuvat pysyvästi.

Voit palauttaa poistetun aineiston tai aktiviteetin Palauta -painikkeella.