Digicampuksen kurssiformaattien saavutettavuus

Alla listattuna Digicampuksella käytössä olevat kurssiformaatit ja niiden saavutettavuus:

Kurssiformaatti
SaavutettavuusHuom!
Välilehdet-formaatti
Saavutettava
Yksittäinen aktiviteettiSaavutettava
KeskusteluSaavutettava
Tiivistetyt aiheetSaavutettava
AiheetSaavutettava
ViikotSaavutettava
RuudukkoSaavutettava: Jos kurssiformaatin asetuksista valittuna Kurssialueen sisällön taitto sivuille -valintana Näytä kukin osio omalla sivullaan

Ei saavutettava: Jos kurssiformaation asetuksista valitaan kurssialueen sisällön taitto sivuille -valintana Näytä kaikki osio yhdellä sivulla

Tiilet-formaattiEi saavutettavaSaavutettavuuteen liittyviä puutteita havaittu: https://bitbucket.org/dw8/moodle-format_tiles/issues?q=accessibility