MOOC-kurssikuvaukset

Kurssikuvauksesta tulisi käydä ilmi vähintään seuraavat tiedot:

• lyhyesti kurssin sisältö
  • kenelle kurssi on tarkoitettu
  • miten kurssille liitytään.

Opiskelijalla täytyisi olla käsitys kurssin sisällöstä ilman, että hänen tarvitsee liittyä kurssille.

Kursseilla on suositeltavaa käyttää itserekisteröitymistä ilman kurssiavainta ja halutessaan voi sallia pääsyn vierailijana.

Mikäli MOOC-kurssilla on jostain syystä käytössä kurssiavain/ryhmäavain, niin tällöin kurssikuvauksessa on oltava ohjeet miten nämä saa käyttöönsä.

Kurssikuvauksen lisääminen

Kurssikuvauksen saa lisättyä klikkaamalla kurssin etusivulla -> Hallintatyökalut -> Muokkaa kurssin asetuksia -> Kurssikuvaus.