DigiCampus-oppimisympäristön käytössä olevat ominaisuudet

OminaisuusSelitysStatus
Custom certificateThis plugin allows the generation of dynamic PDF certificates with complete customisation via the web browser.
https://moodle.org/plugins/mod_customcert
Asennettu tuotantoon 1/2019
Group self-selectionLets students create and select groups
https://moodle.org/plugins/mod_groupselect
Asennettu tuotantoon 1/2019
H5PH5P on Moodleen saatavilla oleva lisäosa jolla pystyy rakentamaan kattavasti erilaisia interaktiivisia HTML5-sisältöjä esim. interaktiivisia videoita (interactive video) ja Vuorovaikutteinen esitys (course presentation).
https://docs.moodle.org/3x/fi/H5P
Asennettu tuotantoon 1/2019
Completion progressThe Completion Progress block is a time-management tool for students.
https://moodle.org/plugins/block_completion_progress
Asennettu tuotantoon 1/2019
Stack / MaximaSTACK on avoimen lähdekoodin järjestelmä, joka lisää Moodleen edistyksellisen arviointitavan käytettäväksi matematiikassa ja sitä sivuavissa tieteenaloissa. Se korostaa tietokonealgebraan tukeutuvaa formatiivista (opetuksenaikaista motivoivaa ja ohjaavaa) arviointia.
https://docs.moodle.org/3x/fi/STACK-kysymystyyppi
Asennettu tuotantoon 9/2019
CoderunnerCodeRunner-kysymystyypin avulla voit tehdä tenttiaktiviteettiin automaattisesti tarkastettavia ohjelmointitehtäviä
https://coderunner.org.nz/
Asennettu tuotantoon 12/2019
Atto word count -lisäosaAtto-editorin lisäosa, joka laskee tekstikenttään syötettyjen sanojen määränAsennettu tuotantoon 2/2020
Atto-editoriin lisäosat fontin ja tekstin koon valintaanhttps://moodle.org/plugins/atto_fontfamily
https://moodle.org/plugins/atto_fontsize
Asennettu tuotantoon 3/2020
Tiles-kurssiformaattiModerni ja skaalutuva kurssiformaatti.
Tietoa: https://evolutioncode.uk/index.php/tiles/
Demosivu: https://evolutioncode.uk/moodle/course/view.php?id=3
Kurssiformaatti ei ole saavutettava, havaitut saavutettavuuteen liittyvät puutteet: https://bitbucket.org/dw8/moodle-format_tiles/issues?q=accessibility
Tiilet kurssiformaatin haasteet Moodle 4 versiossa https://www.mediamaisteri.com/fi/tuoteuutiset/tiilet-kurssiformaatin-haasteet-uusimmassa-versiossa
Asennettu tuotantoon 3/2020
OneTopic-kurssiformaattiVälilehtipohjainen kurssiformaatti
https://moodle.org/plugins/format_onetopic
Asennettu tuotantoon 3/2020
PlagiaatintunnistusjärjestelmäTurnitin Similarity (Integrity)
Ohje opiskelijoille
Ohje opettajille
Asennettu tuotantoon 12/2021
Portfolio-työkaluOpiskelijoiden on mahdollista viedä kurssien töitään ulkoiseen portfolioon
https://docs.moodle.org/310/en/Portfolios
Asennettu tuotantoon 1/2021
Muistuttaja (Re-engagement)

Muistuttaja (Re-engagement) on lisäosa, jolla voit

- Ajastaa aktiviteetteja ilmestymään tai aukeamaan tietyn ajan päästä, kun aiempi aktiviteetti on suoritettu

- Muistuttaa opiskelijoita suorittamattomista aktiviteeteista.

- Lähettää haluamasi viestin opiskelijalle kun aktiviteetti on suoritettu.

https://ohjeet.mediamaisteri.com/muistuttaja

Asennettu tuotantoon 3/2021
MM Oppimispäiväkirja PRO
MM Oppimispäiväkirja mahdollistaa opiskelijalle omien kurssimuistiinpanojen ja kokemusten keräämisen henkilökohtaiseen päiväkirjaan. PRO-versio sisältää perusversiota kattavammat toiminnot, kuten portfolion ja arvioinnin.
Ohje https://help.mediamaisteri.com/oppimisp%C3%A4iv%C3%A4kirja-pro
Asennettu 8/2023
LäsnäoloLäsnäolo-aktiviteetilla opettaja voi kerätä osallistujalistoja kurssiltaan.
Asennettu 9/2023